Προτάσεις δώρων για ζευγάρια

Πολλές φορές ένα δώρο μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά σας πολύ καλύτερα από τις λέξεις. Είναι μια χειρονομία που το άλλο σας μισό σίγουρα θα εκτιμήσει. Παρόλα αυτά, πόσες φορές θέλατε να διαλέξετε κάτι, αλλά δεν μπορούσατε να αποφασίσετε τι; Το δώρο που θα κάνετε θέλετε να είναι τόσο εντυπωσιακό, όσο και πρακτικό. Να δείχνει τα συναισθήματά σας, αλλά παράλληλα να μην είναι και κάτι που θα παραμείνει σε ένα ράφι χωρίς καμία χρήση.

Σε αυτό το άρθρο, σας προτείνουμε διάφορα δώρα που μπορείτε να κάνετε στο έτερον σας ήμισυ. Ανεξάρτητο από το γούστο και τις προτιμήσεις σας, σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα ενθουσιάσει και τους δυο σας.

key chains gifts

Κλασσικό και πολύ όμορφο συμβολικά δώρο για ζευγάρια. Δείξτε ότι ακόμα και στο μπρελόκ των κλειδιών σας συμβαδίζετε ! Η εικόνα είναι ενδεικτική, στο κατάστημα θα βρείτε αμέτρητα σχέδια για εσάς και το σύντροφό σας.

cryptex gift

Οι σινεφίλ και οι λάτρεις της λογοτεχνίας θα το λατρέψουν! Πρόκειται για το Cryptex από το βιβλίο «Ο Κώδικας Da Vinci» του Dan Brown. Τοποθετήστε μέσα οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε, από κάποιο κόσμημα μέχρι και κάποιο γράμμα, βάλτε έναν προσωπικό κωδικό 6 γραμμάτων και δώστε το στον σύντροφο σας. Θα μπορέσει να λύσει τον γρίφο για να ανακαλύψει τι κρύβετε μέσα;

moon gift

Τι θα λέγατε να κάνατε το φεγγάρι δώρο στο άλλο σας μισό; Με το Rambery moon lamp μπορείτε πλέον να το κάνετε εύκολα. Με μια πληθώρα χρωμάτων φωτός μπορείτε να δώσετε μια ρομαντική αύρα στο χώρο σας. Και σαν έξτρα, μπορείτε να ζητήσετε να σας χαράξουν το δικό σας ιδιαίτερο μήνυμα πάνω στη βάση του φωτιστικού.

waffle gift

Μπορεί η φράση «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι» να ακούγεται κοινότυπη, αλλά δεν παύει να είναι αληθινή. Τι πιο όμορφο από μια Κυριακή πρωί παρέα με το ταίρι σας να απολαμβάνετε μαζί μια φρεσκοψημένη βάφλα με ένα ποτήρι καφέ; Η συγκεκριμένη είναι μια βαφλιέρα που θα προσφέρει αμέτρητα χαμόγελα στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

rologia ksilina gift

Αν και το ρολόι είναι μια κλασική επιλογή δώρου, το να επιλέξετε το ίδιο ρολόι και για τους δυο σας είναι μια πιο ιδιαίτερη επιλογή. Διαλέξτε ένα ρολόι, όπως το BOBO BIRD , που είναι κατασκευασμένο από μπαμπού. Είναι μια στυλάτη επιλογή που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

mixani stigmiaiwn foto gift

Δες τις φωτογραφίες που τράβηξες σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Από τη στιγμή που θα πατήσεις το κλικ, η φωτογραφία σου εκτυπώνεται σε μέγεθος κάρτας, απευθείας από την ίδια την φωτογραφική. Γράψε επάνω στη φωτογραφία την ρομαντική αφιέρωση σου, το μέρος που έβγαλες τη φωτογραφία και χάρισε τη στο σύντροφό σου, για να θυμάστε για πάντα μοναδικές σας στιγμές.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα άρθρα μας με λίστες για ιδέες δώρων εδώ

Type to Search